Corporate affairs - Connectie - Communicatie

Wie is Frank Buijs?

Graag werk ik voor in Nederland gevestigde, geavanceerd technologische bedrijven aan public affairs, reputatiemanagement en communicatie. Dit zijn mijn kernactiviteiten sinds 2007, in tal van industriële sectoren, waarbij ik mij heb gespecialiseerd in thema's als verduurzaming, MVO en energiebesparing. Wees niet verrast dat ik een oog heb voor zakelijke kansen en het bijeenbrengen van partijen. Altijd op korte afstand van de algemeen directeur en met een hoge mate van zelfstandigheid.

Omdat ik ook de Haagse arena (overheid, toezichthouders, politiek) goed ken, weet ik mijzelf en anderen goed te verplaatsen in maatschappelijke vraagstukken. Anderen zeggen over mij dat ik er goed in slaag een technisch complex verhaal duidelijk over het voetlicht te brengen, op allerlei niveaus.

Wat ik het leukste vind aan mijn werk is mensen meekrijgen, weerstanden overwinnen. Het vertrouwen winnen van de mensen om mij heen, door goed geïnformeerd de juiste boodschap over te brengen. Dat doe ik met overtuiging, ik breng mensen en belangen bij elkaar. De collega’s om mij heen zijn vaak professionals, die weten wat ze aan mij hebben, hun mening geven en dat ook van mij accepteren. Waar ik ook blij van word, is technische mensen en mensen zonder technische achtergrond elkaar laten verstaan.

Ervaren en gedreven ben ik, met een open blik en een uitgebreid netwerk in industrie, politiek en ambtenarij. Jarenlang heb ik samengewerkt met talloze werkgevers- en brancheverenigingen, ministeries, provincies en waterschappen. Abstracte begrippen als stakeholder management, verduurzaming en maatschappelijk verantwoord ondernemen weet ik doortastend in de praktijk te brengen.

Instagram
LinkedIn